cool Samsung Dv70F5E0Hgw  Bilder 2018

Samsung Dv70F5E0Hgw 2018

De juiste weg installeren Gelaagde tegel Vloerbedekking
Laminaat Ceramiektegel is geworden een goed-hield keuze met betrekking tot keuken en badkamer vloerbedekking. samsung dv70f5e0hgw Installeren gelaagde tegel is een eenvoudig proces, snel bereikt door bijna iedereen.

Te installeren uw gelaagde tegel vloeren, net vasthouden aan deze eenvoudige instructies:

Trends Samsung Dv70F5E0Hgw  Wallpaper 2019

Trends Samsung Dv70F5E0Hgw Wallpaper 2019 by s3-eu-west-1.amazonaws.com

De eerste stap te installeren laminaat ceramiektegel wil af te halen de oude woord materiaal je toevallig vervangen . Zorg de oude grond is verdwenen, of ondersteunen, kopspijkers, nagels, en favorieten of spullen zijn gereinigd omhoog. Geven jezelf een schone werkoppervlak door stofzuigen de hele gebied goed.

Laminaat tegel is een zeer flexibele vloeren materialen. Het kan zijn op geïnstalleerd de meeste soorten ondervloer. Er zijn enkele uitzonderingen:

5. als er een voor de hand liggende “dip” binnen de vloer moet gerepareerd net vóór installatie. Dit zal te voorkomen dat de laminaat tegel uit kraken met de naden tijdig.

Met cement, dunne gerangschikt kan worden magere in de drop. Met hdf of diverse andere sub vloeren, u wellicht lossen de onderliggende structuur of werken met concrete bestuur voor bedrijf op opwaarts.

* reparatie sub verdiepingen waar belangrijk. Hebt u gebroken, gebroken, of rotte sub vloeren, zult u verzekeren dit is mended voorafgaand aan loungen uw gelaagde tegel. Bescherming omhoog een rotte ondervloer is een slechte idee met betrekking tot lange termijn software!

Trends Samsung Dv70F5E0Hgw  Ideen 2018

Trends Samsung Dv70F5E0Hgw Ideen 2018 by i.ebayimg.com

Nu, zorgvuldig verwijderen van de plinten en behouden hen op een later tijdstip of u kunt laat ze omlaag, en mount kwartaal modellen ter dekking van de uitbreiding afstand. Als u besluit om elimineren de plinten, u moet nemen goede zorg te niet schade deze mensen omdat zult opnieuw installeren deze soorten planken daarna, en u kunt verminderen uw kosten als u extra zorg het moment nemen allemaal uit.

In het geval u rondlopen het woord en beluisteren kraakt, royaal gebruik 2″ schroeven te strak Fast de ondervloer aan de hieronder structuur. Door gewoon plaatsen 2″ schroeven elke paar van inch rond de locatie waar u merken het kraakt en zuchten, u mogelijk kundig verminderen de algemene verkeer en elimineren de ongewenste geluid.

Instellen de vloer

De eerste stap van vergadering is verplaatsen uw onderdakfolie pad.
In case you have nog niet verworven uw onderdakfolie, het is een goede optie te kopen van het kreupelhout pad kunt u vinden. samsung dv70f5e0hgw Een dikke beschermen is zeer aanbevolen, en zal verkleinen holle geluid dat laminaat maakt als je erop loopt. Een dikke pad resulteert in een aangename vloer!

cool Samsung Dv70F5E0Hgw  Konzept 2018

cool Samsung Dv70F5E0Hgw Konzept 2018 by i.ebayimg.com

Wanneer u roll uw onderdakfolie pad uit, zorg ervoor dat u tape de steken met een grote duidelijk plastic-achtige of onderdakfolie tape. Zodra de laminaat tegel vloer is zeker gelegd, dit zal houden de beschermen verplaatsen en kunnen toestaan de pad om te absorberen de te klikken op geluid als u loopt over uw nieuwe vloer.

Gelaagde tegel meestal verbindt met een eenvoudige bevestiging systeem. Elke merk is een beetje verschillende, niettemin de fundamentele idee is dat van invoegen de groove van een vloer tegel in de sleuf van de andere, en dringende omlaag. Het is een zeer eenvoudig procedure die iedereen kan verrichten. In tegenstelling tot klassieke tegel, nul professionele installatie is vereist.

Haak uw tegels één-door-één en rij-door-rij eenvoudig met behulp van een gespreide routine totdat u dekking de gehele vloer regio. Laminaat bevloering is genaamd een “zwevende vloer” omdat het niet bevestigd met uw huis. Het vereist alleen drijft wijd op de top van de ondervloer. Met deze gedachte, zorg ervoor dat houden 1/4″verwijdering van elke muur, waarmee uw”zwevende”vloer te contracteren, verbreden, en verplaatsen een beetje. De meerderheid van laminaat tegel installatie systeem komt voorverpakte met 1/4″ spacers die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen uw vloer zal niet krijgen evenals dicht bij de wandstructuur.

Als u vindt een paar stukjes Tegel vermijden natuurlijk passen strak gezamenlijk, kunt u een onttrekken stop of zacht Tik op het woord met een rubberized mallet om hen collectief. Niet “Tik” te hard! Als de paar van zachte kranen niet langer positiebepaling naar de werkstuk, de vergrendeling methode is niet uitgelijnd goed.

Polijsten af op opwaarts

Moet je gebruikt de 1/4″coil voorjaar spacers, verwijdert en opnieuw aansluit de plinten of installeren het kwartaal modellen. Hopelijk u opgestegen hen zachtjes zodat zij uiteindelijk hergebruikt hieronder! Nooit teen nagel uw plint of kwartaal rondes in de zwevende woord. Sinds dit kan worden omschreven als “zwevende vloer”, u niet nodig als gekoppeld aan de ondervloer.

De belangrijkste een deel van installatie

samsung dv70f5e0hgw De belangrijkste ding die je kunt doen om ervoor te zorgen een goede vloer wil Koop kwaliteit producten te begin met. Er zijn zoveel verschillende soorten laminaat ceramiektegel op de markt, die een overleg met een vloeren professionele is aanbevolen.

Gallery of Samsung Dv70F5E0Hgw 2018